Перейти до основного вмісту

ПІНЦЕТ ДЛЯ РИБИ

 Кулінарний пінцет для риби від японської компанії Asahi - висока якість за розумні гроші.


Очищення і підготовка риби до того, щоб зробити з неї кулінарний шедевр, - це процес, що вимагає професіоналізму персоналу та професійних пристосувань з високою якістю виготовлення. Вишукані страви з риби ніколи не виходили з кулінарної моди і завжди гідно цінувалися за свої смакові і корисні якості. Практично всі ресторани, кафе і підприємства громадського харчування в Україні мають сьогодні в своїх меню значний перелік рибних страв на найрізноманітніші смаки і фінансові можливості. А найбільш широко використовується при очищенні риби інструментом є кулінарні пінцети, які ще називають щипці для риби або захват-щипці для риби. Ці прості за конструкцією пристрої значно спрощують і прискорюють видалення дрібних кісток з рибних заготовок будь-яких видів.

Компанія "Ексіда" представляє професійні кулінарні пінцети для риби від японського бренду Asahi. Товари цієї марки повністю відповідають уявленню про найвищу якість виробів вироблених безпосередньо в Японії і відрізняються неперевершеною надійністю і довговічність навіть при щоденному безперервному використанні. Якщо ваш заклад готує рибні страви, щипці для риби від Asahi стануть відмінним придбанням і повністю виправдають всі ваші очікування.



Даний інструмент - щипці для видалення кісток риби Asahi ASR-003 - має загнутий спеціальним чином верхівку наконечника, що дозволяє обробляти рибні заготовки дуже дбайливо, на високому професійному рівні. Пристосування ідеально підходить для більшості відомих видів риби, включаючи лосось, причому риба може бути будь-яких розмірів: від найменшої до гігантської. За допомогою кулінарного пінцета з очищення риби Asahi ASR-003 кістки можна видалити легко, швидко, чисто і докладаючи значних зусиль. Довговічність пінцета забезпечується його японським походженням, якісної нержавіючої сталлю і унікальною, дуже надійною і зручною ергономічною нековзною ручкою.


Переваги кулінарних щипців для риби ASR-003:

• Японський бренд;

• Зроблені в Японії;

• Робоча частина з нержавіючої сталі;

• Надійна і зручна нековзна ручка;

• Унікальна конструкція робочої частини;

• Оснащені загнутої верхівкою наконечника;

• Робота не вимагає зайвих зусиль;

• Інструмент затискає кістки жорстко;

• Очищення відбувається легко і швидко;

• Стійкість до корозії і гарячій воді;

• Продуманість конструкції і кожної деталі;

• Повна універсальність;

• Гнучкість кінчиків, відмінно змикаються;

• Легко розбираються для санітарної очистки;

• Гарантують обережну очищення;

• Прості у використанні;

• Дуже надійні і довговічні;

• Чи відносяться до професійного класу.

Пінцет досить легко розбирається, що дозволяє добре очистити його. Він надійний, довговічний, комфортний, зручний в практичному застосуванні.

Компанія «Ексіда» є офіційним дилером Asahi на території України. Купуючи у нас, ви можете бути впевнені в оригінальності товару, його повній справності і наявності всіх сертифікатів відповідності. Крім того, перевагою придбання в нашій компанії є професійне обслуговування і зважені, розумні ціни з гнучкою системою знижок при оптових закупівлях. Ви завжди можете отримати висококваліфіковану вичерпну консультацію по будь-яких цікавлять вас питань у наших фахівців, а доставка по Києву здійснюється безкоштовно. Робіть покупки розумно і з задоволенням!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Маркировочное оборудование, датирующее оборудование, термодатеры компании «Эксида»

Одним из наибольших достижений прошлого столетия стало широкое внедрение маркировки товаров во все сферы производства и торговли. На сегодняшний день маркировка может содержать огромное количество информации, начиная от времени и даты производства товара, его состава, конечного срока потребления, серийного номера, идентификатора партии и заканчивая местом, где был упакован товар, его штрих-кодом, условиями использования товара и прочими важными для потребителя данными. Современная маркировка подразумевает использование для предоставления потребителям информации о товаре сразу множества символов: букв, цифр, рисунков и эмблем. Маркировка может иметь вид знаков, нанесенных прямо на упаковку, или же быть оформленной в виде этикетки, ярлыка, бирки и т.п.  Датеры ручные, полуавтоматические Виды маркировочного оборудования Для нанесения маркировки используются разнообразное маркировочное оборудование , перечень которого для производителей, торговых предприятий и склад

Термоусадочная пленка ПВХ и ПОФ разница

Компания «Exida» осуществляет серийный выпуск и реализацию различных видов фасовочно-упаковочного материала. В ассортименте мы предлагаем особенный тип термоусадочной продукции:  полиолефиновая пленка (ПОФ) и поливинилхлоридная пленка (ПВХ). Термоусадочная пленка – это универсальный, экологичный и качественный метод упаковывания, применяемый для многообразных по конфигурации и содержимому товаров, обеспечивающий не только представительный внешний вид, а и исполняющий защитную функцию от влияния внешних факторов. Термоусадочная пленка ПОФ Это такой тип пленки, структура которого состоит из трех- или пятислойного термоусадочного композита, имеет классификацию как (ПОФ) полиолефиновая термоусадочная пленка. Благодаря своим барьерным свойствам такая разновидность пленки применяется практически везде, где диапазон деятельности предприятия сосредоточена на упаковывании производимого продукта или изделия, а также в логистической сфере. Многослойная структура полиолефиновой пле

Оборудование для маркировки готовой продукции

Маркировка готовой продукции обязательна во всем мире. Упаковка и следующая за ней маркировка являются заключительным этапом любого производства. Кроме того, маркировку сегодня широко используют современные предприятия торговли и логистические, складские компании. Она помогает таким предприятиям оптимизировать множество процессов, улучшить качество обслуживания, усовершенствовать учет товара и пр. Маркировка в виде текста, рисунков и различных условных обозначений призвана помочь потребителю идентифицировать товар и узнать о нем минимально необходимую информацию. Помимо даты производства продукции и сроков ее пригодности, это может быть номер партии, серийный номер, время выпуска или расфасовки товара, штрих-код, название компании-производителя, данные об импортере и прочая важная информация. Вне зависимости от конкретного содержания, профессиональная маркировка должна быть разборчивой и четкой, а также устойчивой к негативным внешним воздействиям, в том числе, к воздействию повыше