Перейти до основного вмісту

 Вакуумні пакувальники.

Вакуумна упаковка - одне з найперспективніших в сучасних реаліях пакувальних рішень - стане для вас повністю доступне завдяки пропонованим нами найрізноманітнішим вакуумним пакувальникам, серед яких ви легко зможете вибрати модель, найбільш підходящу під ваші конкретні цілі і завдання. Саме вакуумна упаковка продуктів харчування і промислових товарів є сьогодні найбільш вигідним, бюджетним та професійним рішенням, що дозволяє не тільки захистити продукцію від зовнішніх негативних факторів і надати товару престижний зовнішній вигляд, але і значно продовжити термін зберігання продуктів. Така упаковка широко застосовується в українських реаліях, як в харчовій промисловості, так і в банківському секторі, медичній сфері, в сегменті виробництва електроніки і компонентів і багатьох інших галузях промисловості, а також в побуті.


КУПИТИ ВАКУУМНИЙ УПАКОВЩИК В УКРАЇНІ

Вакуумні пакувальники - це обладнання, що створює вакуум всередині спеціального пакета для упаковки і дозволяє легко і швидко відкачати повітря всередині пакету і якісно герметизувати його. Професійно виконана вакуумна упаковка дозволяє продовжити термін придатності продуктів харчування в 3-5 разів, уникнути насичення продуктів сторонніми запахами, зберігши їх початковий аромат і свіжість, виділити товар високої зовнішньою привабливістю серед аналогів і надійно захистити від негативних зовнішніх впливів під час транспортування, зберігання та продажу . Промислові непродовольчі товари завдяки професійній вакуумній упаковці можуть бути якісно захищені від підробки, корозії, псування, забруднення і придбати привабливий індивідуальний дизайн.

Широкий асортимент вакуумних пакувальників, представлених в даному розділі каталогу, дозволяє підібрати саме ту модель, яка ідеально підійде саме для ваших завдань і цілей. Ви можете вибрати як побутовий вакуумний пакувальник, так і промисловий, визначитися між настільними або підлоговими моделями, підібрати оптимальну для своїх завдань продуктивність машини і кількість камер в ній. Пропоноване нами устаткування по вакуумній упаковці сьогодні з успіхом використовується великими і малими харчовими підприємствами, кафе, ресторанами, закладами швидкого харчування, фінансовими організаціями, підприємствами з випуску косметики, фармацевтичними підприємствами і транспортними, логістичними організаціями.

                                

ПРОПОНОВАНІ БРЕНДИ вакууматора:

Ми пропонуємо вашій увазі величезну кількість брендів вакуумних пакувальників, а саме:

01. Tekovac

02. Hanato

03. DZQ

04. Youngsun

05. Exida

06. Henkelman

07. Apach

08. Asahi Industry

09. Henkovac

10. ATM Machinery.

Вищевказані бренди добре себе зарекомендували на українському ринку пакувальних рішень, перевірені і надійні, відрізняються гарною якістю комплектуючих, бездоганною складанням, приємною ціною, тривалими гарантійними термінами. Багато з представлених брендів поставляють на український ринок найостанніші, високотехнологічні новинки в сфері вакуумної упаковки і пропонують машини з воістину видатними технічними, експлуатаційними і споживчими характеристиками.

 


ПЕРЕВАГИ ВАКУУМНОЇ УПАКОВКИ:

  • В умовах повної відсутності кисню мікроорганізми і бактерії не розмножуються і не викликають псування продуктів харчування.
  • Відсутня будь-яка можливість забруднення, продукти і товари надійно захищені від проникнення пилу, вологи, жирів.
  • У вакуумній упаковці продукти повністю зберігають свій початковий колір, аромат, запах, смакові якості і поживні властивості.
  • Продукти у вакуумній упаковці дуже легко і зручно заморожувати і розморожувати, вони не всихають при цьому і не насичуються зайвою вологою, залишаючись якісними.
  • Продукти у вакуумній упаковці займають менше місця і є ідеальними для транспортування і зберігання.
  • Такі продукти можна розігрівати в мікрохвильовій печі прямо в вакуумній упаковці.
  • Вакуумний пакувальник має повністю прийнятну, бюджетну ціну, порівнянну з ціною набагато менш практичних і корисних апаратів.
  • Вакуумні пакувальники зазвичай універсальні і дозволяють розфасовувати в вакуумні пакети не тільки продукти харчування, але і промислові товари.



Вакуумні пакувальники, до того ж, ідеальні машини, що забезпечують тривале зберігання продуктів. Оскільки навіть самі високопрофесійні холодильники не знищують все мікроби, які потрапляють на поверхню продуктів, продукти в холодильнику псуються і обвітрюються. Цього не відбувається з продукцією, упакованої в вакуумні пакети, що дозволяє їй зберігатися в 3-5 разів довше і робить вакуумні пакувальники незамінним атрибутом для кафе, ресторанів і закладів швидкого харчування.


Купивши вакуумний пакувальник, ви отримаєте можливість:

  • збільшити час зберігання продукції в 3-5 разів;
  • зберегти первинний зовнішній вигляд продукції;
  • виключити насичення продукції зовнішніми запахами;
  • мінімізувати займане такими продуктами місце в морозильній камері;
  • зберегти якість різних продуктів і їх поживні властивості;
  • створити практично ідеальні умови для зберігання продуктів харчування.

Ми пропонуємо вакууматора самих різних конструкцій: апарати з однією камерою, апарати з двома камерами, безкамерні пристрої, термоформувальна машини. Завдяки невеликим габаритам і вазі безкамерні і однокамерні вакуумні пакувальники має сенс купити для використання в ресторанах, кафе, побуті. Ви можете купити у нас вертикальні або горизонтальні моделі вакуумних пакувальників для підприємств громадського харчування. Для виробництв же слід вибирати більш потужні і ефективні двокамерні вакуумні пакувальники або термоформовочні машини. Ми гарантуємо довгий термін служби представлених апаратів і приємні ціни на них. Ви можете замовити оперативну доставку вакуумного апарату по Україні або безкоштовну доставку пристрою в Києві. Робіть покупки розумно і з задоволенням!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Маркировочное оборудование, датирующее оборудование, термодатеры компании «Эксида»

Одним из наибольших достижений прошлого столетия стало широкое внедрение маркировки товаров во все сферы производства и торговли. На сегодняшний день маркировка может содержать огромное количество информации, начиная от времени и даты производства товара, его состава, конечного срока потребления, серийного номера, идентификатора партии и заканчивая местом, где был упакован товар, его штрих-кодом, условиями использования товара и прочими важными для потребителя данными. Современная маркировка подразумевает использование для предоставления потребителям информации о товаре сразу множества символов: букв, цифр, рисунков и эмблем. Маркировка может иметь вид знаков, нанесенных прямо на упаковку, или же быть оформленной в виде этикетки, ярлыка, бирки и т.п.  Датеры ручные, полуавтоматические Виды маркировочного оборудования Для нанесения маркировки используются разнообразное маркировочное оборудование , перечень которого для производителей, торговых предприятий и склад

Оборудование для маркировки готовой продукции

Маркировка готовой продукции обязательна во всем мире. Упаковка и следующая за ней маркировка являются заключительным этапом любого производства. Кроме того, маркировку сегодня широко используют современные предприятия торговли и логистические, складские компании. Она помогает таким предприятиям оптимизировать множество процессов, улучшить качество обслуживания, усовершенствовать учет товара и пр. Маркировка в виде текста, рисунков и различных условных обозначений призвана помочь потребителю идентифицировать товар и узнать о нем минимально необходимую информацию. Помимо даты производства продукции и сроков ее пригодности, это может быть номер партии, серийный номер, время выпуска или расфасовки товара, штрих-код, название компании-производителя, данные об импортере и прочая важная информация. Вне зависимости от конкретного содержания, профессиональная маркировка должна быть разборчивой и четкой, а также устойчивой к негативным внешним воздействиям, в том числе, к воздействию повыше

Термоусадочная пленка ПВХ и ПОФ разница

Компания «Exida» осуществляет серийный выпуск и реализацию различных видов фасовочно-упаковочного материала. В ассортименте мы предлагаем особенный тип термоусадочной продукции:  полиолефиновая пленка (ПОФ) и поливинилхлоридная пленка (ПВХ). Термоусадочная пленка – это универсальный, экологичный и качественный метод упаковывания, применяемый для многообразных по конфигурации и содержимому товаров, обеспечивающий не только представительный внешний вид, а и исполняющий защитную функцию от влияния внешних факторов. Термоусадочная пленка ПОФ Это такой тип пленки, структура которого состоит из трех- или пятислойного термоусадочного композита, имеет классификацию как (ПОФ) полиолефиновая термоусадочная пленка. Благодаря своим барьерным свойствам такая разновидность пленки применяется практически везде, где диапазон деятельности предприятия сосредоточена на упаковывании производимого продукта или изделия, а также в логистической сфере. Многослойная структура полиолефиновой пле